Draag bij

Twentwatchers netwerk

Twentwatchers is een netwerk van culturally connected people die het leuk vinden om ervaringen te delen, recensies te schrijven en de rest van de wereld (Twente) op de hoogte te houden van wat er speelt.

Twentwatchers signaleert, registreert en rapporteert

Twentwatchers is geen cultuuragenda (daar zijn er al genoeg van); wij schrijven over zaken die zich soms net buiten het zichtveld bevinden. Art, Architecture, Books, Design, Fashion, Food, Media, Movie, Music, Party, People, Shop, & Sleep.

Twentwatchers is onafhankelijk

Twentwatchers heeft geen binding met bedrijven of instellingen, krijgt geen financiering van derden en is vrij van advertenties. Twentwatchers is alleen actief op internet en zaagt niet onnodig bomen om. Dus 100% subsidievrij en volledig biologisch afbreekbaar!

Draag bij

Twentwatchers is een prettig ontregeld zootje enthousiaste liefhebbers. De redactie bestaat uit ‘gewone jongens van de straat’, je hoeft dan ook echt geen prof te zijn om een bijdrage te kunnen leveren!
Als redacteur werk je niet alleen! Rond elk onderwerp is een groep mensen actief met dezelfde interesses. Een redactieteam houdt contact met elkaar en komt af en toe bij elkaar.
Heb jij regelmatig een uurtje tijd en voel je je betrokken bij ‘cultuur in Twente’ mail dan naar: contact@twentwatchers.nl
Vermeld je naam, woonplaats, interessegebied(en) en eventueel iets over je achtergrond of ervaring.
Je wordt dan zo snel mogelijk uitgenodigd voor een bijeenkomst.

Het Twentwatchersteam.

Lees hier meer over Twentwatchers

Meld je aan via mail!

 

Gegevens

Datum:
14 mrt 2016
Tijd:
03:52