GRAPHIC WONDERLAND

oktober 9 @ 16:00 - november 18 @ 17:00 2016

Ron van den Boom

Anika Franke, Ton Nieuwenhuis,  John Patrick Nijkamp, Adam Oostenbrink, Jord Schöppink, Anke Sentker, Tom ten Voorde, Wessel Vreeken

Bij de meeste ontwerpers gaat het hartje sneller kloppen bij het zien van een zeefdrukraam, een letterbak of een drukpers. Met “Graphic Wonderland” wijdt Dynamo Expo een expositie aan ontwerpers en grafisch kunstenaars waarin werk op het raakvlak van kunst en vormgeving getoond wordt. De curator Susan Bijen heeft grafisch ontwerpers gevraagd zich door het thema “Graphic Wonderland” te laten inspireren. De deelnemende kunstenaars hebben allemaal een grafisch uitgangspunt waaronder typografie, geometrie, patronen, storytelling, etc. Het resultaat is een explosie van grafisch geweld uitgevoerd door middel van zeefdruk, houtdruk, ets en lino.

Maand van de Grafiek 2016
Tijdens de Maand van de Grafiek in oktober 2016 vinden op 140 locaties verspreid over het hele land exposities plaats. In Enschede wordt op zeven verschillende locaties de actuele stand van zaken in de grafiek gepeild. Tentoonstellingen, workshops, demonstraties, openingen: het programma is uitgebreid en gevarieerd. Een wereld van grafiek in al haar verschijningsvormen!

Gegevens

Begin:
oktober 9 @ 16:00
Einde:
november 18 @ 17:00

Locatie

Dynamo Expo
H.B. Blijdensteinlaan, Enschede, 7523 BA Nederland
Telefoon:
053 478 60 42
Website:
www.dynamo-expo.nl/