JE NE VOIS PAS

juni 22 @ 17:00 - juli 22 @ 17:00 2016

Ron van den Boom

Een onderzoek naar de grenzen van het medium, de grenzen van het concept en de grenzen van het creëren.

Danique Hofstee zoekt de grens op, creëert in het moment en pakt het proces met beide handen blind aan. Gelaagdheid en controle zijn belangrijke aspecten bij haar werk. Waarbij de controle verliezen makkelijker gaat en prettiger voelt dan in eerste instantie werd gedacht. Daarna lijken de conceptuele lagen als van zelf één voor één op te bouwen.

De ware worsteling van de vormgever blijkt op dit moment die met perfectie te zijn. Wanneer weet je als vormgever, als kunstenaar, als mens of jouw visie daadwerkelijk de perfecte is? Kom je dat überhaupt te weten? Die wereld waarin je staat en het exacte moment bepalen hoe de perfectie en de controle zich uitten. Visies, ideeën en concepten zijn constant in beweging.

Het eindexamenproject van Danique Hofstee is de weerslag van beproevingen waar ze doorheen ging. Ze heeft verloren controle teruggepakt en met die ervaring de grenzen van haar eigen creëren overschreden.

Deze expositie is onderdeel van de AKI Finals 2016.
http://aki.artez.nl/nieuws/finals/
www.daniquehofstee.nl

Designer:         Danique Hofstee                     Opening:         Woensdag 22 juni om 17 uur door dr. Marc Boumeester
Periode:           22 juni t/m 22 juli 2016            Locatie:          Dynamo Expo

Gegevens

Begin:
juni 22 @ 17:00
Einde:
juli 22 @ 17:00

Locatie

Dynamo Expo
H.B. Blijdensteinlaan, Enschede, 7523 BA Nederland
Telefoon:
053 478 60 42
Website:
www.dynamo-expo.nl/