Geheim van de Kok: Duurzame maaltijden

richiebuzz

Enschede: 31 oktober 2016: 9:30. Bij de Koffiemachine

Tijl:  “Druk, druk druk!”

Peter:  “Alweer laat thuis, vanavond. Geen zin om te koken. dan maar weer pizzaatje bestellen of toch maar döner?”

Puck: “Help! Ik krijg morgen eters maar ik ben niet zo origineel in de keuken!”

Bert: “Op zich vind ik het niet erg om weer een patatje te doen maar mijn koters moeten gewoon goed eten.”

Simone: “Best lekker af en toe zo’n Big McWhopper met friet, maar zou het wat zijn om voor een keertje gewoon een echte gezonde maaltijd te bestellen?”

Saar: “Waar dafuck bestel je een focking vegetarische maaltijd die ook nog te pruimen is?”

Joni: “Handig, zo’n bezorgservice maar wat een afval en plastic bakjes enzo.”

Melanie: ”Ja, en dan alweer zo’n kutbrommer voor de deur. De buren zullen wel denken..”

Winston “ Ik zag laatst zo’n bakfiets met een koksmuts rijden. Met zo’n lepel en vork logo. Geheim van de Kok

Bert: “Hier staat het: Geheim van de Kok bezorgt koelverse maaltijden in Enschede.”

Simone: ”Koelvers?”

Bert: ”Vers, afwisselend, puur en voor elk wat wils”

Saar: ”Zeker weer spare ribs en shit.”

Bert: Denk het niet. Hier: Elke werkdag is er keuze uit drie menu’s. Vlees, vis of vegetarisch.”

Saar: ”Dafuck! echt?”

Bert: ”Hier nog iets: Als hoofdmaaltijd en als kleine portie voor kinderen, maar ook voor kleine eters. Nice!”

Peter: “Okay, klinkt goed.”

Bert: “Jazekers! Luister: Naast de hoofdmaaltijd kun je nog kiezen voor een soepje, een extra salade en een nagerecht.”

Puck: ”Koelvers, staat dat er?”

Tijl: “Ja! Ik lees hier: Je hoeft de gerechten alleen maar op te warmen. Natuurlijk krijg je een opwarminstructie mee”

Bert: “Hier, Simone. Check dit: De kok gebruikt zoveel mogelijk biologische, ambachtelijke en/of streekproducten. Ze kookt wat de seizoenen bieden en voor elk wat wils.”

Tijl: “Puckster! Hier! Iets voor jou?: De glazen- of aardewerken schalen en bakjes kunnen zo op tafel. Dat ziet er prachtig uit.”

Bert: “Awesome!: Jij dekt de tafel, serveert de gerechten warm en alleen jij kent het Geheim van de Kok.”

Puck: “Dus ik douw het in de oven en zet het even later dampend op tafel. Hoe vet is dat!”

Joni: “Haha, cool geen wegwerpplastic!”

Simone: “Aha!: Puur. Geen pakjes of kant&klare mixen..”

Tijl: “ En Mel, hier: Voor de bezorging gebruiken we zo veel mogelijk de elektrische bakfiets”

Saar: ”Hier check dat eten! Ziet er focking lekker uit!”

Melanie: “Shit. Ja zeg. Scroll eens door?”

Saar: “Voor 10 uur ’sochtends besteld is dezelfde dag nog op tafel! Shit is aan!”

Puck: “Okay! Stuur me die link ff, wil je, dan bestel ik voor morgen vast. Hoef ik alleen nog wijntjes in te slaan.

Bert:Geheimvandekok.nl, Dat onthou je toch wel? Hoeveel wijntjes, zei je?”

Puck: “ha.. ha.. ha.. fok jou, Bertje..”

Vanaf 31 oktober start de duurzame maaltijdenbezorgservice “Geheim van de Kok” in Enschede. Via de website kun je kiezen uit dagelijks 3 maaltijden: Vlees, Vis of vegetarisch. Elke week is er weer een ander weekmenu. Altijd eerlijke verse ingredienten. Niet uit pakjes! De maaltijden worden per bakfiets bezorgd op de tijd dat het jou uitkomt. Even in de oven of magnetron en klaar ben je!

GEHEIMVANDEKOK.NL

Gegevens

Datum:
28 okt 2016
Tijd:
13:20
Evenementtags:
, , , , , ,