Oogst 2016 – Muziek van nu, uit het oosten

richiebuzz

HEAR YE! HEAR YE!

Vrijdagavond 16 2016 is het zover: de tweede editie van Oogst happent.

Muziek

Dit minimuziekfestival biedt een podium voor hedendaagse muziek uit het oosten des lands. Je kunt genieten van bands als Paper Wolfe, Sweet ‘n Spicy, the Charles Darwin Selection en Lune. Muziektherapeut Claudia van der Voet brengt inspiratie.
Ook nodigen ze uit voor B.Y.O.V. (Bring Your Own Vinyl). Tussen de bands door draait de DJ jouw meegebrachte favoriete track. Je leest het goed: Geen MP3 maar alleen aangeleverd op tastbaar vinyl. Als afsluiter kan er worden gedanst op de beats van Disco MAF

S.O.S Kit en Kat

Deze avond staat Stichting S.O.S. Kit en Kat in de spotlights. Deze vangt katten op die nergens anders terecht kunnen en ook zorgen ze ervoor dat de beestjes een nieuw thuis vinden. Heel goed werk. Er hangt een collecte-sok waarin je je kleingeld kunt stoppen wat ten goede komt aan Kit en Kat. Maar er is meer: Tijdens Oogst kun je lootjes kopen en zodoende kans maken op leuke prijzen. Hoe meer lootjes je kopt, des t meer kans je maakt. Ook is er een veiling georganiseerd waarop je door middel van stille bieding een een bod kunt uitbrengen. De winnaars worden in de loop van de avond bekend gemaakt.
Alle opbrengsten gaan 100% naar Kit en Kat. Check Facebook voor meer informatie over de prijzen

http://oogstofficial.tumblr.com

http://www.instagram.com/oogstofficial/

http://www.b93.nl

http://www.facebook.com/oogstofficial/

Gegevens

Datum:
24 dec 2016
Tijd:
08:11
Evenementtags:
, , , ,